Kecel: +36 30 128 0251 | Kecskemét: +36 30 116 3252 | Baja: +36 30 090 1887 info@aceldiszkont.hu

Előkorcolt lemezek

Nézzen szét előkorcolt lemez termékkínálatunkban!

Előkorcolt lemezek

Külsejében hagyományos, formájában korszerű, állókorcos tetőpanel. Elsősorban műemlék jellegű és szakrális építmények tetői renoválására ajánlott, azonban apartman házak, korszerű családi házak és középületek fedésére is tökéletesen alkalmas. A szerelésének gyorsasága és egyszerűsége felülmúlja a hagyományos dupla korcos lemezeket, a merevsége pedig lehetővé teszi a lécekre, a felület deszkázása nélküli elhelyezését

Ezen előnyöknek köszönhetően a panelek falpanelként is alkalmazhatóak, ezzel a fal egyéni burkolatot nyerhet akár vízszintes akár függőleges elrendezésben. A pattintós zár a panelek gyors és biztos, egyéb rögzítő elem nélkül történő csatlakoztatását biztosítja. A korc mentén elhelyezett szerelőnyílások azt eredményezik, hogy a csavarokat a szomszédpanelek lefedik. A panel szereléséhez 4,2x25mm méretű rögzítő- vagy önbefúró csavarok használhatók. Csavarok száma – 4db/m2. A végeredmény látható rögzítések nélküli, magas esztétikával rendelkező tetőburkolat.

Egyedi projektek esetében keresse projekt referens munkatársainkat és kérje egyedi kedvezményes ajánlatunkat helyszínre szállítással az ország bármely pontjára.

Tekintse meg termékkínálatunkat!

Lambda 2.0

Retro panel

Retro duo

Hornyolt lemez

Bádogos elemek korcolt lemezekhez

Kiegészítők