Kecel: +36 30 128 0251 | Kecskemét: +36 30 116 3252 | Baja: +36 30 090 1887 info@aceldiszkont.hu

Tető szendvicspanel

Árajánlatot kérni, megrendelést leadni az alábbi elérhetőségünkön lehetséges.

Projekt referens:
Morvai Tamás
morvai.tamas@aceldiszkont.hu – +36-30/211-4074
Fricska Szabolcs
fricska.szabolcs@aceldiszkont.hu – +36-30/128-0251

Kecel – info@aceldiszkont.hu
+36-30/497-6045 – Békés Zsuzsanna
+36-30/128-0251 – Fricska Szabolcs

Kecskemét – kecskemet@aceldiszkont.hu
+36-30/116-3252 – Ugranyecz Norbert

Baja – baja@aceldiszkont.hu
+36-30/090-1887 – Fejes Endre

Cikkszám: 604 Kategória:

Tető szendvicspaneljeinket az alábbi változatokban gyártjuk.
PUR hab töltettel
PIR hab töltettel
Ásványgyapot töltettel
3, 4 és bordás trapéz mintázattal

Tető szendvicspaneljeink vastagsága:
30 mm -től 150 mm-ig.

Választható színek:
RAL színskála szerint.

Fegyverzet vastagsága igény szerint rendelhető 0,3 mm-től 0,6 mm-ig.

A PUR, PIR és ásványgyapot szigetelésű szendvicspanel gyorsan és egyszerűen szerelhető tetőre és oldalfalra. Kiváló hőszigetelő képessége, pontos csatlakozása, színes acél külső felülete és hosszú élettartalma miatt egyre inkább kedvelt üzemcsarnokok, gazdasági és ipari épületek oldalfalának és tetejének. Előnye a helyszínen szerelt szigeteléssel szemben, hogy az egybeépített acél fegyverzet és PUR, PIR és ásványgyapot szigetelő mag kivédi a hőhíd kialakulásának veszélyét illetve gyorsabb és egyszerűbb vele a kivitelezés.
A trapéz mintázatú tetőpanel minden olyan tetőnél használható, aminek a lejtése legalább 7%. Ha a lejtés irányában toldani kell a szendvicspanelt, akkor ennél meredekebb tetőkialakítás szükséges.

A PUR szigetelésű szendvicspanel gyorsan és egyszerűen szerelhető tetőre és oldalfalra.
Kiváló hőszigetelő képessége, pontos csatlakozása, színes acél külső felülete és hosszú élettartalma miatt egyre inkább kedvelt üzemcsarnokok, gazdasági és ipari épületek oldalfalának. Az oldalfalhoz a szendvicspanel vízszintesen és függőlegesen egyaránt felrakható.
Előnye a helyszínen szerelt szigeteléssel szemben, hogy az egybeépített acél fegyverzet és PUR szigetelő mag kivédi a hőhíd kialakulásának veszélyét illetve gyorsabb és egyszerűbb vele a kivitelezés.

Az egybeépített acél fegyverzet és PIR szigetelő mag kivédi a hőhíd kialakulásának veszélyét illetve gyorsabb és egyszerűbb vele a kivitelezés.
A tűzvédelmi előírások szigorodása következtében vált szükségessé egy új, tűzzel szemben jóval ellenállóbb anyag kifejlesztése. A PIR maganyag a PUR továbbfejlesztett változata. Egy olyan poliuretán hab, melynek molekulaszerkezete zárt cellákat alkot, így tűzterheléssel szemben sokkal ellenállóbb tulajdonságokkal rendelkezik. Nyílt láng hatására egy fekete oxid réteg képződik a habon, ami elzárja a belső részeket az oxigéntől, akadályozva ezzel az égést.
A homogén és izotróp poliuretán szigetelőanyagú szendvicspanel mechanikai tulajdonságai jóval kedvezőbbek az elődeinél. A hab sűrűsége 38-41 kg/m3, tűzállósági határértéke eléri a 30 percet. B-s2-d0 tűzállósági osztályba tartozik, ami a legtöbb épületnél teljesíti a beépítés kritériumait tűzállósági szempontból. Hő technikai tulajdonságai is kiválóak, hővezetési tényezője 0,021 W/(m*K) értékkel bír, ami azt jelenti, hogy hőszigetelő képessége közel duplája az EPS, vagy MW szendvicspanelokéhoz képest.

Szendvicspanel anyagminősége
A színes fegyverzetet poliészter bevonatos, horganyzott szerkezeti acélból forgalmazzuk. A lemezbeszállítókat a CE tanúsítás alapjául szolgáló gyártás ellenőrzési rendszer keretén belül mindig leellenőrizzük, hogy a beszállított alapanyag rendelkezzen a szükséges minőségi tanusítvánnyal.

Alapanyag típusa: S220GD+Z
Poliészter bevonat színoldalon: 25 mikron
Poliészter bevonat hátoldalon: 5-7 mikron

A szigetelő magként szolgáló PUR, PIR hab, ásványgyapot minden komponense a harmonizált műszaki előírásoknak megfelel, teljesítménynyilatkozattal rendelkező termék.

Kérjük, ne írjon szóközt a számok közé!

Acéldiszkont Kft.