Szendvicspanelek

Nézzen szét szendvicspanel termékkínálatunkban!

Szendvicspanelek

A szendvicspanel olyan könnyűszerkezetes építőelem, amely a szigetelő rétegből és az azt körbezáró lemezfegyverzetből áll. Felhasználása egyre elterjedtebb, mivel könnyen, gyorsan szerelhető és esztétikus megoldás hőszigetelt tető, oldalfal és belső térelválasztók építéséhez. A tetőnek és oldalfalnak ásványgyapotos szendvicspanel, PUR habos szendvicspanel és PIR habos szendvicspanel is beépíthető.

A különböző vastagságú szendvicspanel kínálatunkkal segítünk a kivitelezőknek, hogy gyorsan és egyszerűen építhessen hőszigetelt falat, tetőt.
A szendvicspanelek hosszát igény szerint 3000 és 13.500 mm között egyedi méretre rendelhetik. Amennyiben a tető hosszát a panelek lejtés irányú toldásával lehet befedni, a paneleket szintén átlapolással kell toldani, azonban ekkor a szigetelő magot el kell távolítani az átlapolás alatt.
A szendvicspanelek egymástól a szigetelő mag típusában és a gyártási technológiában különböznek egymástól, ezzel az alapvető tulajdonságokban is eltérnek egymástól.

Ezt a terméket időtállósága, hő technikai és mechanikai tulajdonságai együtt tették elterjedté az építőipar minden területén. Ezek a korszerű technológiával és kimagasló pontossággal gyártott építőelemek több vastagságban, meghatározott hosszakban raktárkészletünkről azonnal elvihetők.

Gyártásellenőrzés és teljesítménynyilatkozat

Kizárólag olyan szendvicspanelt értékesítünk, amelyet gyártója szakszerűen bevizsgált és a termékek minőségét hatékony minőségirányítási rendszerrel biztosítja. Ennek köszönhetően a termék teljesítménynyilatkozattal és CE jelöléssel minden esetben rendelkezik.

300 nm-t meghaladó rendelés esetén kérje egyedi, kedvezményes árajánlatunkat!

Gyors ajánlatkérés

Kérjük, ne írjon szóközt a számok közé!

6237 Kecel, I. Körzet tanya 106.

+36 30 497 6045

+36 30 128 0251

info@aceldiszkont.hu

Acéldiszkont Kft.