Acéldiszkont Kecel

+36 30 497 6045

Acéldiszkont Kecskemét

+36 30 116 3252

Acéldiszkont Baja

+36 30 090 1887

Kategória leírás

Ezt a terméket időtállósága, hő technikai és mechanikai tulajdonságai együtt tették elterjedté az építőipar minden területén. Ezek a korszerű technológiával és kimagasló pontossággal gyártott építőelemek több vastagságban, meghatározott hosszakban akár raktárkészletünkről azonnal elvihetők.

Az Acéldiszkont teljes körű poliuretánhab (PUR), poliizocianurát hab (PIR) vagy kőzetgyapot hőszigetelő töltettel kialakított hőszigetelő tetőszendvicspaneleket értékesít. Az anyagok kiváló minősége, valamint a gyártási folyamatok pontossága hosszú élettartamot, energiahatékonyságot, hőszigetelést, egyszerű összeszerelhetőséget, valamint bárminemű különleges építészeti és esztétikai követelményeket igénylő építmény időben való kivitelezését biztosítja. A gyors és biztonságos beszerelés érdekében a hőszigetelő paneljeink valamennyi szükséges tartozékkal rendelkeznek.

Az előfestett felületű, a sérülések elkerülése érdekében nyújtható műanyagfóliával bevont panelek kiszerelése és szállítása egyenesen a gyártósorról méret és szín szerint történik. A panelek standard hossza 2 és 13,5 m között mozog. Termékskálánk tartalmazza a különleges rendeltetésű mezőgazdasági és élelmiszeripari, illetve állattenyésztési épületek vagy a bitumenes membránnal lefedett építmények műszaki követelményeinek megfelelő paneleket.